Velkommen til Dansk Lungemedicinsk Selskab

lungemedicin webbilleder 58 optDansk Lungemedicinsk Selskab formål er at arbejde for optimal behandling, forebyggelse og forskning blandt mennesker med lungesygdomme. Dette opnås ved at sikre kvalitet i uddannelse, forskning, samarbejde og tværfaglighed.

Dansk Lungemedicinsk Selskab har repræsentanter i Danmarks Lungeforening og indgår i Dansk Selskab for Intern Medicin (DSIM) samt European Respiratory Society.

fb artDansk Lungemedicinsk Selskab har mere end 10 stående udvalg indenfor f.eks. telemedicin, retningslinjer m.m. og deltager med repræsentanter i forskellige udvalg under Sundhedsstyrelsen. Foreningen af Yngre Lungemedicinere, som repræsenterer næste generation af lungemedicinske speciallæge, er organiseret under Dansk Lungemedicinsk Selskab.

Dansk Lungemedicinsk Selskab er det faglige selskab for dig, som vil skabe bedre vilkår for vore lungepatienter nu og i fremtiden.

Næste Årsmøde:  26.-27, 2021 november. Odense | Invitation | Tilmelding | Program | Dagsorden generalforsamling |  Livestreaming link (2020)

 FYL årsmøde 25 November, Odense

Emner: KOL, Erhvervsrelaterede Lungesygdomme, Uddannelse og rekruttering, Lungefysiologi og søvnapnø, Interstitiel Lungesygdom

 

Ved dette første “pilot-møde” bliver første indlæg 
“Iltbehandling under pandemien” v Ejvind Frausing Hansen.
"COVID-19 pandemien har udfordret den konventionelle iltbehandling og aldrig før har sundhedssystemet brugt så meget ilt på så kort tid. Men hvad er god iltbehandling og hvordan styrer vi det så patienterne får den rette mængde ilt? Og skal vi genopdage basal respirationsfysiologi for at forstå hypoxæmien ved COVID-19?"
 
Andet indlæg bliver
“KOL og komorbiditet” v Ulla Møller Weinreich
"Under pandemien har det fysiske møde mellem den sårbare patient og behandleren været besværliggjort. Vores KOL-patienters morbiditet har imidlertid ikke været sat på pause. Det er derfor særlig vigtigt i denne tid at være sig patienternes multi-morbiditet bevidst."
 
Vel mødt “in virtual life” -spørgsmål og kommentarer meget velkomne i chat’en.
 
Venlig hilsen
DLS bestyrelse 
 

Deltag på din computer eller din mobil-app

Klik her for at deltage i mødet

Deltag med en videomødeenhed

Videomøde-id: 128 420 035 4

Alternative instruktioner for VTC-opkald

Få mere at vide | Mødeindstillinger