Kære FYL-medlemmer, forskere inden for lungemedicinen og afdelingsledere
Efter den store succes med FYLs forskningsseminar fra sidste år har vi besluttet at arrangere et forskningsseminar igen i 2017. Datoen er sat til den 9.-10. juni 2017, og lige som sidste år afholder vi det på Comwell i Korsør.
FYLs forskningsseminar blev afholdt for første gang sidste år med ca. 40 deltagere. Formålet er at danne et forum for både etablerede og ”nye” yngre forskere inden for lungemedicinen. Målet at få interessen for forskning til at spire, så forskningen bliver et centralt element for lungemedicinere. Desuden gives mulighed for et samarbejde på tværs af landsdelsgrænserne.
Det er – ligesom sidste år lykkedes at få en række af de fremmeste lungemedicinske forskningsledere som talere, og derudover har vi fået flere fremtrædende forskere fra andre specialer til at komme og inspirere os på forskellige områder.

Arrangementet er gratis inkl. middag og overnatning for FYL medlemmer.

Man kan melde sig ind i FYL, hvis man ikke allerede er medlem, ved at bruge dette link: https://www.lungemedicin.dk/om-fyl.html - se punkt 2.

Tilmelding til FYL forskningsseminaret er nu ÅBEN på : https://goo.gl/forms/vyjuwjPWDpocUFJu2
Vedhæftet er invitation og ”flyer”, samt preliminært program. Endeligt program forventes ca. 15. april når tilmeldinger til foredragskonkurrencen er inde.
I må meget gerne sprede budskabet til jeres kolleger på afdelingerne – først til mølle.

Med venlig hilsen
FYLs forskningsudvalg