Begivenhedskalender

Flat View
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Vælg ny måned
Vælg ny måned
Search
Søg
Download som iCal-fil
Aflyst - FYL forsknings seminar
Fra Fredag, 01 Juni 2018 -  08:00
Til Lørdag, 02 Juni 2018 - 17:00
af svend

  document Se invitation her (43 KB)  | pdf Se Program her (824 KB)

Kære FYL- og DLS-medlemmer og forskere inden for lungemedicinen.

Efter succesen med FYLs forskningsseminar fra de sidste år har vi besluttet at gentage arrangementet også i år. Denne gang har vi valgt at samarbejde med DLS således at seminaret er åbent for alle medlemmer fra DLS og FYL. Datoen er sat til den 1.-2. juni 2018, og lige som sidste år afholder vi det på Comwell i Korsør.

FYLs forskningsseminar blev afholdt sidste år med ca. 40 deltagere. Formålet er at danne et forum for både etablerede og ”nye” yngre forskere inden for lungemedicinen. Målet at få interessen for forskning til at spire, så lungemedicinsk forskning bliver et centralt element i specialet. Desuden gives mulighed for et samarbejde på tværs af landsdelsgrænserne. Vi arbejder for højtryk på programmet, som indeholder både oplæg fra fremtrædende forskere indenfor lungemedicin og interaktive workshops, hvor alle deltagere har mulighed for at blive inspireret til forskning og samarbejde.

Arrangementet er gratis inkl. middag og overnatning.

Husk at sætte kryds i kalenderen. Der kommer en endelig invitation med flere detaljer om tilmelding samt program i løbet af de næste par måneder. I må meget gerne sprede budskabet til jeres kolleger.

Med venlig hilsen

FYLs forskningsudvalg

Sted Comwell i Korsør