Liste over alle bestyrelsesmedlemmer i DLS

Underkategorier

• Andre 2

Liste over alle andre støtte personer, som ikke er medlem af bestyrelsen

• Presse Kontakt 1

DLS tilstræber at annoncere nyheder af relevans for medlemmerne på hjemmesiden, herunder information om kongresser, kurser og møder m.m. Firmaarrangerede/-sponsorerede kurser og møder annonceres som hovedregel ikke på DLS’ hjemmeside.

Tiltrædelses- og fratrædelsesforelæsninger på professorniveau, afskedssymposier af relevans og tiltrædelse på internationale tillidsposter kan annonceres.

Ved ønske om annoncering kontakt Elisabeth Bendstrup

Vi ønsker at du indsender flg i forbindelse med annonceringen:

• Word dokumentet (originalen)
    • PDF filen som er generet fra word dokumentet i relevant kvalitet, dvs ikke print (som fylder meget) fx 72 dpi.
    • Billeder / logoer som anvendes/skal anvendes i forbindelse med annonceringen i web venligt format og tilskæring fx jpeg, jpg, png.
    • Hvis der er tale om indhold som skal integereres i hjemmesiden fx. webinar, kontakt først , for sparing, hvis annoncering er relevant, koordineres resten gennem Webmasteren