Presse Kontakt

DLS tilstræber at annoncere nyheder af relevans for medlemmerne på hjemmesiden, herunder information om kongresser, kurser og møder m.m.

Firmaarrangerede/-sponsorerede kurser og møder annonceres som hovedregel ikke på DLS’ hjemmeside men vi henviser til LungeKursus.dk der tillader dette, og er DLS uafhængigt.

Tiltrædelses- og fratrædelsesforelæsninger på professorniveau, afskedssymposier af relevans og tiltrædelse på internationale tillidsposter kan annonceres.

Ved ønske om annoncering kontakt Elisabeth Bendstrup

Vi ønsker at du indsender flg i forbindelse med annonceringen:

• Word dokumentet (originalen)
  • PDF filen som er generet fra word dokumentet i relevant kvalitet, dvs ikke print (som fylder meget) fx 72 dpi.
  • Billeder / logoer som anvendes/skal anvendes i forbindelse med annonceringen i web venligt format og tilskæring fx jpeg, jpg, png.
  • Hvis der er tale om indhold som skal integereres i hjemmesiden fx. webinar, kontakt først , for sparing, hvis annoncering er relevant, koordineres resten gennem Webmasteren
  • Ole Hilberg Formand, Ovl, lektor, dr. med., siden 2015
    Vejle